Op donderdagavond 21 maart 2019 is in onze sfeervol ingerichte markthal, afscheid genomen van Harrie Loeters als voorzitter van de Marktvereniging Didam. Harrie werd door de kersverse voorzitter Frenk Polman bedankt voor al zijn werk voor de vereniging. Het "in het geheim" georganiseerde feestje kwam als een complete verrassing voor Harrie en Gerda.

Als klap op de vuurpijl kwam om 20.30 uur burgemeester Peter de Baat onder muzikale begeleiding van Sint Francisucus uit Babberich met een groot aantal vendeliers van St. Isidorus Oud-Dijk, kringcommandant,  kringbestuur en genodigden de markthal binnenmarcheren. Hij kwam niet met lege handen en kon na een uitgebreide inleiding de 150 aanwezige mensen mededelen dat het zijne majesteit de Koning heeft behaagd om Harrie te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De pers was aanwezig, zie ook het artikel op Stem van Montferland.

Harrie, van harte gefeliciteerd met deze meer dan verdiende onderscheiding en nogmaals hartelijk dank voor alles wat je voor de marktvereniging en overige verenigingen hebt gedaan.

Bestuur en leden marktvereniging Didam

 

verhuurmarkthal